07:56 17/11/2010

Луганські підприємці зібрали 11 тисяч гривень на підтримку акцій протесту

 

Учасники мітингу протесту проти прийняття Верховною Радою України Податкового кодексу зібрали 11 тисяч гривень на підтримку підприємців, які пікетують парламент в Києві.

Про це кореспонденту ГолосUA повідомила координатор мітингу в Луганську Ірина Радченко.

За її словами, Луганськ підтримав всеукраїнську акцію протесту підприємців, яка пройшла 16 листопада майже у всіх обласних центрах України. На центральну площу міста, за оцінками організаторів, вийшло близько 5 тисяч представників малого та середнього бізнесу з Луганську, Лісичанську, Старобільску, Свердловську, Алчевську, Ровеньок, Первомайську, Красного Луча, Краснодону, Мілового, Антрациту, Стаханова, Сватово, Лутугино та Креміної. Таким чином, середній внесок на підтримку склав близько 2-х гривень з особи.

Мітинг в Луганську завершився маршем підприємців до будівлі Луганської обласної державної адміністрації. Протестувальники вимагали зустрічі з керівництвом області, скандуючи прізвища губернатора та його заступників, але переговори не відбулися.

Підприємці регіону, що протестували в Луганську, підтримали заклик своїх київських колег розпочати збір підписів за відставку чинного уряду.

Читайте также по теме
ГолосUA
09:46 20/07/2024

Кабинет министров Украины предлагает включить в перечень обязанностей налогоплательщиков проводить по требованию...