ГолосUA
09:29 10/02/2010

«Луганськтепловоз» знову продадуть

Фонд державного майна має намір в березні виставити на продаж 76% акцій холдингової компанії «Луганськтепловоз» (Луганськ). Про це йде мова в плані-графіці продажу держмайна в 2010 році, який опублікований на офіційному сайті ФДМУ.

Також в березні фонд має намір продати 42,22% акцій авіакомпанії «Константа» і 100% акцій авіакомпанії «Національні авіалінії України».

Як повідомлялося, у вересні минулого року господарський суд Луганської області повернув в державну власність 76% акцій холдингової компанії «Луганськтепловоз» (Луганськ), передавши їх в управління Фонду державного майна.

У листопаді 2009 року реєстратор цінних паперів компанія «Центр-Реєстратор» за рішенням Господарського суду Луганської області списала 76% акцій «Луганськтепловозу» з рахунку «УК «Брянський машинобудівний завод» на користь ФДМ.

«Луганськтепловоз» виготовляє магістральні тепловози, дизель-поїзди, електропоїзди постійного і змінного струму, транспортери, вагони і устаткування для потягів приміського сполучення і трамваїв, а також гірничошахтне устаткування.

 

Читайте также по теме