ГолосUA
08:08 12/03/2010

Луценко хоче стати «містком» для об’єднання опозиції

Лідер «Народної самооборони» Юрій Луценко пропонує свою кандидатуру у якості «містка» для об’єднання гілок опозиції.

Про це він сказав у ефірі «5 каналу», передав кореспондент ГолосUA.

«Яценюк, Мартиненко, Тимошенко мусять сісти за «круглий стіл», якщо вони відповідальні політики, а не маріонетки у руках діючої влади. Це має статися попри те, що вони вже наговорили одне одному багато неприємностей. Але поки що таких бажань немає з жодного боку. Думаю, що мені знову-таки прийдеться бути тим «містком», який буде просити, переконувати, примушувати різні гілки опозиції об’єднуватися», — запропонував він.

За словами Луценка, «Народна самооборона» виникла саме тоді, коли його особистим завданням було змусити Ющенко і Тимошенко взятися за руки. Політик переконаний, що війна Ющенка проти Тимошенко привела до влади Януковича.

«Сьогодні саме цей сепаратизм, оголошена Ющенком війна протии Тимошенко привела до влади Януковича. Частина НУ-НС, яка кричала про те, що Тимошенко і Янукович однакові, тепер має цей уряд, і він є відповіддю тим, хто не розумів, що треба підтримати Тимошенко. Ці люди сьогодні отримали сповна. Шкода, що «хлєбати» доведеться всьому народу», — наголосив Юрій Луценко.

І. Носальська

 

Читайте также по теме