ГолосUA
19:19 15/03/2010

Луценко не піде в мери Києва

Лідер Громадянського руху «Народна самооборона» Юрій Луценко заявив, що опозиція буде домагатися зміни влади Леоніда Черновецького, але сам він не збирається балотуватися на виборах мера Києва.

Про це повідомила прес-служба політичної сили.

Лідер «Народної самооборони» пояснив, що після того, як кияни не обрали «Народну самооборону» до Київради, він не вважає за потрібне висувати свою кандидатуру на мера.

В той же час Луценко зазначив, що демократія — це в тому числі і відповідальність за свої рішення, тому кияни, які обрали Черновецького та його молоду команду, також мають відчути на собі наслідки свого помилкового вибору.

Лідер «Народної самооборони» зазначив, що перший раз Черновецького обрали мером, вважаючи його диваком і богобоязненим меценатом, а другий — коли вже точно знали, що він «жорстке і цинічне створіння, яке прийшло, аби грабувати Київ разом з своєю молодою командою в перервах між сеансами космічного зв’язку». «Кияни знали, що обрали. Тепер мають з’їсти до останньої краплиночки, щоб більше на цю вудку не попадатись», — вважає Юрій Луценко.

При цьому питання про систему виборів у Києві (у два тури чи в один) на думку Ю.Луценка є другорядним, бо головне «або люди протверезіють і приймуть відповідальне рішення про іншого мера, або не до останньої краплиночки все з’їли».

 

Читайте также по теме