ГолосUA
17:12 26/10/2010

Луценко спростував чутки про об’єднання з Яценюком

 

Лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко спростував інформацію про можливе об'єднання з "Фронтом змін" Арсенія Яценюка.

Про це повідомила прес-служба "Народної самооборони".

«Зараз пішли чутки і помилкові твердження, що я нібито об’єднуюсь з політичною партією Арсенія Яценюка», — заявив сьогодні лідер «Народної самооборони» Юрій Луценко під час своєї поїздки Сумщиною. — «На що я можу твердо заявити, як лідер «Народної самооборони»: я агітую за списки «самооборонців»» і наших кандидатів в мажоритарних округах скрізь, де вони йдуть на вибори».

«Там, де немає списків «Народної самооборони», я агітую голосувати за «Батьківщину», як за єдину потужну загальноукраїнську опозиційну партію», — уточнив Юрій Луценко.

Лідер «Народної самооборони» зазначив, що зараз люди скрізь роздратовані розрізненістю політиків демократичного табору, і тому багато хто з розчарованих у політиці залишиться вдома і не піде голосувати, давши можливість за їх рахунок сфальсифікувати вибори на користь Партії регіонів. Тому Юрій Луценко закликав всіх виборців не ігнорувати вибори. «Це єдиний спосіб радикального протистояння фальсифікації виборів», — пояснив він.

На думку лідера «НС», ті демократичні партії, які у вирішальний момент президентських виборів чітко знаючи, що виграє або Тимошенко, або Янукович, відсторонилися від процесу або прямо агітували проти Тимошенко, з його точки зору не мають права сьогодні пропонувати свої послуги в боротьбі з нинішньою владою. «Це стосується всіх мілких демократичних партій, які засідають у парламенті, але всі вони у вирішальний момент промовчали, чим дали дорогу до влади Януковичу. Тож ці демократичні сили повинні спочатку вибачитися перед народом, а ще краще — об’єднатися», — заявив Юрій Луценко.

Читайте также по теме