ГолосUA
16:13 05/03/2010

Луценко заявляє про спроби ПР підкупити депутатів від НУ- НС для їхнього входження в коаліцію

Колишній міністр внутрішніх справ, лідер громадського руху "Народна самооборона" Юрій Луценко заявляє про спроби Партії регіонів підкупити депутатів Верховної Ради від блоку партій "Наша Україна-Народна Самооборона" для їхнього входження в парламентську коаліцію.

Про це він повідомив в інтерв’ю газеті "Високий замок".

За його словами, на засіданні "Народної Самооборони" 13 з 17 членів підтвердили, що переходять в опозицію до Януковича й майбутньої коаліції.

"Деяким нашим пропонували за зраду по 5 млн. доларів. Для багатьох, повірте, це фантастичні гроші, які затуманюють розум", — сказав він.

Зі слів Луценка, ті, хто прийме умови ПР, будуть обмануті.

"Ті, хто кинувся шукати компроміс із ПР і мріє про свого прем’єра, у черговий раз забули параграф перший донецького статуту: "лоха гріх не кинути". Другий — "кожний, хто слабкий, той лох". Ці речі свого часу не знав Тігіпко (Сергій, лідер партії "Трудова Україна"), тепер знає. Зараз цю науку проходить Яценюк (Арсеній, лідер партії "Фронт змін")", — сказав Луценко.

З його слів, прем’єр-міністром стане той, кого на цю посаду захоче поставити Янукович.

Нагадаємо, 21 лютого новообраний Президент Віктор Янукович заявив, що розглядає кандидатури Тігіпка, депутата Верховної Ради, члена фракції Блоку "Наша Україна-Народна Самооборона" Арсенія Яценюка й депутата від ПР Азарова на посаду прем’єр-міністра.

За матеріалами: Українські новини

 

Читайте также по теме