ГолосUA
13:30 01/06/2010

Львів ділить третє місце з Кривим Рогом за благоустроєм

Кабінет міністрів визнав Донецьк, Одесу і Харків найкращими населеними пунктами із благоустрою і підтримки громадського порядку серед міст I категорії (населення понад 500 тисяч осіб) 2009 року.

Про це йдеться в розпорядженні Кабміну №1106 від 26 травня ц.р. Кожне з цих міст буде нагороджене дипломом Кабміну ІІ ступеня. Дипломами ІІІ ступеня відзначені Львів, Кривий Ріг і Миколаїв.

Серед міст II категорії (населення від 150 до 500 тисяч чоловік) переможцями визнані Севастополь, Чернігів, Маріуполь, Чернівці, Вінниця та Полтава, а першими серед міст III категорії (населення від 50 до 150 тисяч чоловік) стали Іллічівськ Одеської області, Євпаторія (Крим), Коростень Житомирської області, Комсомольськ Полтавської області, Калуш Івано-Франківської області та Енергодар Запорізької області.

Переможцями конкурсу стають населені пункти, які домоглися найкращих результатів за річними підсумками виконання програм соціально-економічного розвитку населеного пункту. Конкурс проводиться щорічно, починаючи з 2003 року. У 2007 і 2008 році перше місце серед міст I категорії посів Донецьк.

Л. Мицай />  

Читайте также по теме