Людмила Мыцай
19:33 20/12/2010

Львівська «Батьківщина» пікетувала обласну прокуратуру

 

color="#000000">
size="3">Активісти «Батьківщини» пікетували сьогодні приміщення Львівської обласної прокуратури із гаслами: «Руки геть від Тимошенко!», «Ні політичним репресіям! Так Юлії Тимошенко!»,  «Українців – не здолати, всіх не кинути за грати!». 

color="#000000">
size="3">Про це передав кореспондент ГолосUA.

color="#000000">
size="3">Участь у пікеті взяли народні депутати України фракції «БЮТ-Батьківщина» Михайло Косів, Степан Курпіль, Олександр Гудима та Андрій Шкіль. 

color="#000000">
size="3">Як заявив лідер Львівської обласної «Батьківщина» Роман Ілик, прокуратура, яка мала б захищати права громадян і не допускати їхнього порушення, перетворилась у каральний орган влади. Лідера партії «Батьківщина» Юлію Тимошенко безпідставно намагаються притягнути до кримінальної відповідальності, тому обласний осередок партії розпочне  безстрокові пікетування органів влади, аби не допустити політичних репресій та розправи над опозицією.

color="#000000">
size="3">«На Львівщині знову заговорили про цензуру та політичні переслідування. Підприємці, прихильні до нашої політичної сили, знову відчувають тиск зі сторони контролюючих органів. Досі не притягнуто до відповідальності осіб, які грубо порушили Конституцію та законодавство України і цинічно позбавили права вибору сотень тисяч громадян, які не змогли проголосувати за «Батьківщину» на виборах у Львівську обласну та міську ради.

color="#000000">
size="3">Ми звертаємось до працівників Прокуратури Львівської області з закликом стати на захист демократії, не брати участі в каральних акціях влади. Сьогодні переломний момент в історії нашої держави, тому від кожного громадянина залежить її майбутнє», — йдеться у зверненні обласного осередку «Батьківщини» до працівників Прокуратури у Львівській області.

Читайте также по теме