ГолосUA
16:56 12/12/2008

Львівський суддя втік з лікарні

Голова Львівського апеляційного адміністративного суду Ігор Зварич, якого правоохоронні органи України звинувачують у хабарництві, сьогодні вночі зник з приватної лікарні «Богдан» у Бірках під Львовом. />  
Про це повідомив «ЗІК».

Чергова цієї медичної установи підтвердила, що коли вона вранці прийшла на чергування, Ігора Зварича вже не було в «Богдані».

З конфіденційних джерел «Щоденному Львову» стало відомо, що оперативники б’ють на сполох, оскільки підозрюють, що І.Зварич кинувся у біга, переховуючись від слідства.

Нагадаємо, 2 грудня голову Львівського апеляційного адміністративного суду Ігоря Зварича затримали під час отримання хабара. Під час обшуку в його кабінеті та будинку було знайдено 1,9 мільйона доларів та майже півмільйона гривень.

12 грудня Президент України Віктор Ющенко звернувся до Вищої Ради Юстиції та Ради суддів з проханням дати оцінку діям судді.

12 грудня Рада суддів звільнила Ігора Зварича з посади голови Львівського апеляційного адміністративного суду у зв’язку з невідповідністю голови Львівського апеляційного адміністративного суду Ігоря Зварича займаній посаді.

Рада суддів України також вирішила звернутися до Вищої ради юстиції щодо розгляду питання про звільнення Ігоря Зварича з посади судді за порушення присяги. 

Читайте также по теме