ГолосUA
10:07 08/09/2010

Львівську облраду пікетують з вимогою відставки Горбаля

Активісти ВО «Батьківщина» і Народного руху України сьогодні під стінами Львівської облради проводять мітинг з вимогою оголосити недовіру голові Львівської облдержадміністрації Василю Горбалю.

Про це передав власний кореспондент ГолосUA з місця подій.

Близько сотні людей скандують гасла «Батьківщина» з народом!» та «Влада боїться опозиції». Також вони тримають транспаранти з написами: «Депутати, прислухайтесь до виборців – звільніть Горбаля» і «Ні – зраді в обласній раді», а також «Азаров, Тігіпко, Горбаль: відчуй погіршення життя вже сьогодні».

Як зазначив у коментарі ГолосUA голова фракції БЮТ у Львівській обласній раді Іван Стецькович, члени "Батьківщини" очікують на інформацію від керівництва обласного управління юстиції про те, чому досі управління юстиції не зареєструвало нове керівництво обласної та міської парторганізацій "Батьківщини".

12 серпня Львівська обласна організація "Батьківщина" вже збирала пікет біля приміщення Головного управління юстиції Львівської області з вимогою припинити перешкоджання реєстрації Львівської обласної та міської парторганізацій органами юстиції напередодні місцевих виборів.

Нагадаємо, що сьогодні на сесії обласної ради має розглядатися питання про відставку Василя Горбаля.

Л. Мицай />  

Читайте также по теме