ГолосUA
09:57 19/10/2010

Ляшко звинуватив Тимошенко у підлості та підступності

 

Голосування за зміни до Конституції стало тільки приводом для виключення двох депутатів з фракції БЮТ.

 

На цьому наполягає позафракційний депутат Олег Ляшко на брифінгу у парламенті, передав кореспондент ГолосUA.

 

“Я дізнався про те, що мене виключили з фракції через інтернет, оскільки навіть не був на засідання фракції. І, як мені пояснили, це рішення було прийнято через те, що я проголосував за зміни до Конституції та Закону про регламент. Але це формальна причина. І я порадив би тим, хто використовує цю формальну причину, змінити своє обґрунтування”, — заявив О. Ляшко.

 

Депутат пояснив, що він не голосував за зміни до Закону про регламент. “Це дуже легко перевірити. Оскільки я навпаки виступав проти цих змін. Я не голосував за нову редакцію закону про Кабінет Міністрів. Я справді голосував за зміни до Конституції і я пояснив, що зробив це тому, що вважаю проведення виборів у березні 2011 року остаточним похованням опозиції”, — зазначив він.

 

При цьому нардеп висловив подяку Ю. Тимошенко за довгі роки співпраці з нею. “Я хочу сказати Юлії Володимирівні “Дякую” за те, що ми довгий час працювали разом, за ті роки, які ми пропрацювали разом. Завдяки їй я отримав багатий політичний досвід, знання і сподіваюся, що перспективи на майбутнє. Єдине, чого я у неї не перейняв — це підлість і підступність”, — сказав він.

 

При цьому, відповідаючи на запитання про свої подальші плани на майбутнє, нардеп зазначив про невизначеність щодо своїх подальших дій. “Одному Богу відомо, де я буду”, — сказав нардеп.

 

На уточнювальне запитання, що саме могло стати причиною виключення О. Ляшка з лав фракції, він ухилився від прямої відповіді. “Я можу тільки сказати, що названі причини не є справжніми. У фракції БЮТ нині багато проблем, бо вони, як опозиційна сила, не можуть протистояти владі і, виходячи з цих проблем, Юлія Тимошенко готова позбутися кращих бійців. Не знаю, яким чином вона хоче назбирати 300 голосів після парламентських виборів, якщо вона отак от буде виключати з команди своїх же гравців”, — наголосив екс-бютівець.

 

О. Каретнікова

 

Читайте также по теме