ГолосUA
18:02 07/06/2010

Люди з високими доходами повинні платити більший податок — Александровська

Українці з високими доходами мають платити більший податок.

Про це сьогодні заявила народний депутат України від Комуністичної партії України Алла Александровська, коментуючи введення додаткового оподаткування доходів громадян з високим рівнем доходів, передала прес-служба КПУ.

"Якщо взяти статистику по Україні, то у нас одиничні випадки, коли люди отримують дуже високу заробітну плату, в крайньому випадку платять з неї податок на прибуток", — зауважила вона.

"Сьогодні однаковий прибутковий податок платять ті, хто отримує 700, 1000 грн. і ті, хто на місяць мають кілька тисяч. Тому, ми, комуністи, вже давно внесли проект закону про підвищену шкали оподаткування, одним з авторів якого є Петро Симоненко", — зазначила депутат.

За словами Алли Александровської, поки Компартію з цього питання не підтримували. "Тому ми сподіваємося, що це питання справедливості буде вирішено, тому що в багатьох країнах світу, таких як Швеція, Німеччина та інші, люди, які мають великі доходи, платять більший податок на прибуток. Я вважаю, що це справедливо", — додала політик. />  

Читайте также по теме