ГолосUA
17:46 24/11/2008

Майдан Незалежності засяє по-новому

Київський міський голова Леонід Черновецький підписав розпорядження про виконання плану заходів щодо покращення стану благоустрою та дизайну Майдану Незалежності.

Про це Голос.UA повідомили в прес-службі міської адміністрації.

Зокрема, згідно з планом заходів, наступного року передбачено реконструювати та замінити дизайн інформаційного екрану «Reinford», здійснити заходи з поліпшення дизайну майданчиків з контейнерами для сміття, запровадити новітні технології прибирання території Майдану та впорядкувати рекламні засоби.

Передбачається також встановити мобільні туалетні кабіни біля місць проведення святкових заходів, виконати роботи із зовнішнього та художнього освітлення фасадів будинків і споруд на Майдані Незалежності, а також модернізувати існуюче освітлення Майдану, передбачивши ілюмінацію, святкові феєрверки, голографічні лазерні установки, а також капітальний ремонт мереж дорожнього освітлення.

Також планується впорядкувати торговельні території підземного простору Майдану Незалежності: кафе-бістро, що не мають затвердженої проектної документації, перепрофілюють під заклади торгівлі квітами, пресою та книгами.

 

Читайте также по теме