Ольга Черненко
12:05 30/01/2011

Майдан підприємців уже не повториться — Данилюк

Майдан підприємців уже не повториться, однак будуть нові спроби протистояти діям влади.

/> Таку думку висловив один із організаторів підприємницького "Майдану" Олександр Данилюк в ексклюзивному коментарі кореспонденту ГолосUA.


“Безумовно, в тому вигляді, в якому "Майдан підприємців" був, він уже не повториться. Такого вже не буде, і ми це прекрасно розуміємо. Але будуть інші, нові форми протистояння цій владі”, — наголосив О. Данилюк.


За його словами, "Майдан підприємців" виконав свою головну місію.


“І місія його була навіть не в тому, чи піде влада на поступки. Це був знак для суспільства, що коли немає демократії в країні, не можна впливати на формування політики. Тому сьогодні треба змінювати цю ситуацію. І, головне, щоб це всі зрозуміли. Саме тому ми не покладаємо рук і будемо продовжувати збір підписів за відставку Кабміну і розпуск Верховної Ради”, — наголосив він.


Водночас, за словами організатора "підприємницького Майдану", акції з 1 лютого не будуть масштабними.


“Не думаю, що ці акції будуть масштабними. Але в певних містах мають бути чисельними. Це Кривий Ріг, Харків, Одеса, Дніпропетровськ. Думаю, ці міста будуть активними. Але проблема зараз в тому, що багато де не ті підприємці, що торгують, а власники торгових точок домовилися із владою. І це може зашкодити в якійсь мірі мітингам”, — додав він.


Нагадаємо, з 1 лютого підприємці виходять на нові акції протесту в регіонах. Вони вимагатимуть скасування Податкового кодексу, відставки Кабміну і проведення парламентських виборів навесні цього року.

Читайте также по теме
ГолосUA
09:46 20/07/2024

Кабинет министров Украины предлагает включить в перечень обязанностей налогоплательщиков проводить по требованию...