ГолосUA
12:03 23/12/2008

Малий та середній бізнес має ловити чиновників на слові — Кужель

На сьогодні немає жодного лідера партії, який би говорив, що не хоче підтримувати малой та середній бізнес, тому владу потрібно «ловити» на цьому, контролювати закони та ввести жорсткий лоббізм.

Як передав кореспондент ГолосUA, таку заяву сьогодні зробила президент аналітичного центу «Академія», екс-глава Держкомітету підприємництва Олександра Кужель на з’їзді представників малого та середнього бізнесу.

Експерт призвала присутніх підприємців припинити політизацію теми малого та середнього бізнесу та почати співпрацювати із владою. «Для бізнесу хорошої влади не буває в жодній країні. Бізнес завжди хоче платити менше податків, держава ж навпаки — хоче отримати більше грошей у бюджет», — зазначила Олександра Кужель. />  
Вона також нагадала, що зараз працюють спеціальні групи при Кабміні та Верховній Раді, до яких залучені як державні чиновники, так і представники малого та середнього бізнесу. Експерт запропонувала усім присутнім увійти до складу цих груп для спільної розробки потрібних законопроектів.

 

Читайте также по теме