ГолосUA
14:41 20/01/2009

Медведчук подав до суду на Бойка і Льовочкіна

Колишній лідер Соціал-демократичної (об’єднаної) партії Віктор Медведчук просить суд зобов’ язати депутатів Верховної Ради України від фракції Партії Регіонів Юрія Бойка та Сергія Льовочкіна спростувати інформацію про його причетність до газового конфлікту. />  

Про це журналісту Голос.UA повідомили в прес-службі В.Медведчука.
 

Нагадаємо, 16 січня В.Медведчук направив Ю.Бойку та С.Льовочкіну офіційну вимогу про спростування у триденний строк, інформації, щодо його причетності до лобіювання інтересів деяких посередників в газових відносинах між Росією та Україною. Юрій Бойко та Сергій Льовачкін наразі досі не вибачились.
 

Окрім цього, як вже повідомляло агентство, адвокатами В.Медведчука були направлені запити до Державного комітету фінансового моніторингу, Державної податкової адміністрації, Державного комітету земельних ресурсів, Київского бюро технічної інвентаризації з проханням надати перелік українських та офшорних активів Ю.Бойка та С.Льовочкіна, а також перелік земельних володінь, нерухомості з метою забезпечення позиву про захист честі, гідності і ділової репутації В.Медведчука.
 

У прес-службі не уточнили до якого суду звернувся В.Медвечук.
 

 

Читайте также по теме