ГолосUA
07:39 04/11/2010

Медведька можуть призначити секретарем РНБО

 

size="4">Олександр Медведько стане секретарем Ради національної безпеки й оборони, замінивши на цій посаді Раїсу Богатирьову. 

 

size="4">Про це повідомило видання "Комерсант-Україна" з посиланням на джерела в Адміністрації Президента.

 

size="4">"Медведько стане секретарем Радбезу, а Раїса Богатирьова займе посаду в уряді", — зазначив співрозмовник видання.

 

size="4">Джерело в Адміністрації Президента зазначило, що йдеться про посаду міністра охорони здоров'я.

 

size="4">За його словами, час для кадрових змін у Кабміні обраний дуже вдало.

 

size="4">"Міністр охорони здоров'я Зіновій Митник пройшов на мажоритарних виборах в Івано-Франківську облраду (балотувався по виборчому округу №54 у місті Коломиї), тож перестановка пройде спокійно, і Богатирьова, яка має медичну освіту, займе його місце", — розповіло джерело.

 

size="4">У середу Президент Віктор Янукович звільнив Олександра Медведька з посади Генерального прокурора через закінчення строку повноважень і запропонував парламенту призначити на його місце Віктора Пшонку.

 

size="4">При цьому глава держави зазначив, що О. Медведько продовжить свою роботу "на досить високому рівні", але його нову посаду Президент не назвав.

 

size="4">Джерела "Комерсанта" в Адміністрації Президента зазначили, що рішення вже прийняте, але не оприлюдниться, бо перед вступом на нову посаду Олександр Медведько хоче "трохи відпочити".

 

size="4">Нагадаємо, що сьогодні закінчується п'ятирічний строк перебування О. Меведька на посаді Генерального прокурора України і Президент мав внести подання про призначення нового голови ГПУ до Верховної Ради.

Читайте также по теме