Ольга Черненко
11:45 04/11/2010

Медведько має великі шанси зайняти місце Богатирьової — політолог

 

Колишній генпрокурор Олександр Медведько має великі шанси посісти місце секретаря Ради нацбезпеки і оборони замість Раїси Богатирьової.

 

Про це сказав політолог Володимир Фесенко в ексклюзивному коментарі кореспонденту ГолосUA.

 

"Для Медведька це цілком пристойний варіант. Для Медведька це вихід. Тим більше, в нас таку функцію кадрової проміжної зони виконує РНБО", — підкреслив він.

 

Водночас експерт наголосив, що для самого РНБО це означає, що занепад цієї структури продовжуватиметься.

 

"Бо зараз функція цього органу при Богатирьовій дуже низька, найнижча за весь період діяльності цієї структури. Думаю, така ж тенденція продовжиться і за Медведька. Бо він, в кращому випадку, буде виконувати контролюючі функції. Але безпека — це не його сфера", — зауважив політолог. "Але для Медведька практично немає інших варіантів. Бо йому вже на пенсію пора".

 

Нагадаємо, у ЗМІ з'явилася інформація, що Олександр Медведько стане секретарем Ради нацбезпеки й оборони, замінивши на цій посаді Раїсу Богатирьову.

 

"Медведько стане секретарем Радбезу, а Раїса Богатирьова займе пост в уряді", — сказало джерело в адміністрації президента. Йдеться про посаду міністра охорони здоров'я, стверджує співрозмовник видання в уряді.

Читайте также по теме