ГолосUA
11:36 03/09/2009

Мельниченко хоче бачити Литвина за гратами

Мельниченко сподівається, що найближчим часом генпрокуратура притягне до карної відповідальності спікера Верховної Ради Володимира Литвина

Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив екс-майор Держохорони Микола Мельниченко, передав кореспондент ГолосUA.

«Я хочу вірити в те, що найближчим часом Генеральна прокуратура України внесе подання на притягнення до карної відповідальності підбурювача зникнення журналіста, що призвело до його вбивства — Володимира Михайловича Литвина», — сказав екс-майор держохорони.

За його словами він сподівається на те, що ВР надасть згоду на притягнення В.Литвина до кримінальної відповідальності. Також Мельниченко на голосив, що в нього є інформація про те, що деякі члени фракції БЮТ у ВР хочуть зробити В.Литвина технічним кандидатом для Тимошенко.

«Я публічно звертаюсь до Юлії Володимирівни! Не робіть цю помилку, не висувайте Литвина своїм технічним кандидатом. І також, коли буде подання генпрокуратури щодо притягнення Володимира Литвина до карної відповідальності, прийдіть на засідання своєї фракції і публічно оголосіть про свою позицію», — наголосив він.

К.Коваленко

 

Читайте также по теме