ГолосUA
09:40 14/04/2009

Мер Бердянська відстояв у судах свою посаду

Мер Бердянська Євген Шаповалов відстояв у суді свою посаду. Як пише видання «Коммерсант», Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд виніс рішення залишити у дії постанову Бердянського міського районного суду про відновлення на посаді мера Бердянська (Запорізька область) Євгена Шаповалова.

Нагадаємо, 30 вересня 2008 року сесія Бердянської міськради більшістю голосів висловила Є.Шаповалову вотум недовіри за невиконання низки міських програм. Як наслідок, Бердянський міський районний суд визнав незаконним рішення депутатського корпусу і відновив його на посаді, проте частина депутатів подала апеляцію до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду.

На думку помічника мера Бердянська Павла Скурського, тепер мерія отримала можливість «працювати стабільно». «Вся ця катавасія з імпічментом, судовими рішеннями, апеляціями абсолютно не сприяє нормальній життєдіяльності міста. Зараз, як би хто не ставився до постанови суду, його рішення дозволить міській владі впевнено працювати і виконувати взяті на себе зобов’язання», — впевнений П.Скурський.

 

Читайте также по теме