Вита Середа
11:51 30/11/2010

Мер Черкас не відмовляється від рішення подати до суду на начальника черкаської міліції

 

Міський голова Черкас Сергій Одарич не відмовляється від рішення подати позов проти начальника Управління Міністерства внутрішніх справ України в Черкаській області Валерія Дернового.

Про це він заявив у коментарі кореспонденту ГолосUA.

За словами мера, він не збирається відмовлятися від своїх заяв, зроблених напередодні виборів як щодо очільника черкаської міліції, так і щодо бездіяльності міського прокурора Василя Сука.

“Я подав у Генеральну прокуратуру звернення, щоб перевірили, так би мовити, законність дій прокуратури міста і її бездіяльність. Що стосується Дернового, то позов тільки готується. Наші юристи після виборів ще мали деякі клопоти, були судові процеси. На наступному тижні ми цей позов подамо”, — сказав С. Одарич, і запевнив, що не бачить жодних підстав для того, аби відмовитися від подання позову.

Нагадаємо, що у вересні мер в ефірі місцевого телеканалу назвав брехнею всі звинувачення, озвучені Валерієм Дерновим під час прес-конференції “Корупція у владі – бідність черкащан” щодо кримінальних справ, порушених проти мера та міської ради. Також міський голова вимагав негайних публічних вибачень від Дернового. Проте жодних вибачень від очільника черкаської міліції так і не надійшло. Більше того, як стверджує С. Одарич, упродовж цього часу він жодного разу не спілкувався із В. Дерновим.

Читайте также по теме