Вита Середа
10:33 13/02/2011

Мер Черкас переконаний, що сучасні технології допомагають почути простих людей

Міський голова Черкас Сергій Одарич розповів, що є прихильником сучасних Інтернет-технологій.

Про це він написав у своєму Інтернет-щоденнику, передав кореспондент ГолосUA.

«Напередодні виборів до місцевих рад зареєструвався в молодіжній соціальній мережі «Вконтакте». З того часу щоденно долучається приблизно 20-30 друзів. На сьогодні вже дружу з майже трьома тисячами «контактерами». Взагалі я прихильник сучасних Інтернет-технологій, зокрема й соціальних мереж. Тому не дивуйтеся, якщо побачите мене також у  Твіттері, Скайпі чи  Фейсбуці», — зауважив мер.

/> За його словами, соціальні мережі — це засіб безпосереднього спілкування з людьми, де міський голова може дізнатися про їхні проблеми.

«Адже мої заступники чи керівники структурних підрозділів часто звітують про виконану роботу зі своєї точки зору. Зрозуміло, що вони не завжди зацікавлені доносити мені забагато проблемної інформації. Натомість із соціальних мереж, через спілкування напряму з жителями, в мене є чудова нагода побачити реальну картину, справжній стан речей. Отримую щодня особисті повідомлення про якісь проблеми житлово-комунальної галузі: чи то ліфт не працює, чи батареї недостатньо гарячі, або ж води гарячої немає. Такі повідомлення відразу передаю до Оперативної служби 1505. Вони в свою чергу їх фіксують і ставлять на виконання. А потім мені вже жителі пишуть, що ліфт запрацював, вода з’явилася тощо», — підсумував С. Одарич.

Читайте также по теме