ГолосUA
17:54 04/10/2010

Мер Черкас попросить голосувати за свого дублера, якщо його знімуть із виборів

Якщо чинного мера Черкас і кандидата на мерське крісло Сергія Одарича знімуть із виборів, він попросить голосувати за своїх дублерів.

Про це він заявив під час прес-конференції, передав кореспондент ГолосUA.  

За словами С. Одарича, він ретельно підготувався до будь-яких варіантів розвитку подій.

«Якщо хтось має ілюзії, що мене можна зняти з виборів або зняти з виборів мою команду, і розв’язати таким чином свої проблеми, то він помиляється. У мене вистачить досвіду, знань та політичної волі, щоб захистити себе та членів моєї команди», — зауважив С. Одарич та заявив, що готовий до того, що його можуть зняти з виборів.

«У мене є дублер. Якщо напередодні виборів суд винесе якесь рішення і мене знімуть із виборів, усі знатимуть за кого голосувати. Соціологічні дослідження свідчать, що якщо я скажу людям, які мене підтримують проголосувати за ту чи іншу людину, то вона набере 31 %. Мій перший дублер – це мій заступник Андрій Дзюба. Є ще один дублер, але я не буду його називати», — сказав міський голова.

За його словами, балотуватиметься Андрій Дзюба від Української соціал-демократичної партії.

Що ж до списку кандидатів до міської ради, то тут Одаричу вдалося домовитися із партією «Фронт Змін».

«Дублем є список «Фронту Змін». У мене є домовленість із Яценюком. Якщо буде знятий з виборів список Партії Вільних Демократів, то ми попросимо виборців підтримати «Фронт Змін». Згідно досліджень, 29,5 % виборців готові будуть проголосувати. Є ще один список, другий дубль, але я теж не буду його розкривати», — підсумував С. Одарич. />  

В. Середа
 

Читайте также по теме