ГолосUA
11:07 27/11/2010

Мер Черкас пояснив, чому об’єднався із “регіоналами”

 

Міський голова Черкас Сергій Одарич пояснив, що погодився утворити коаліцію із Партією регіонів, бо в нього не було іншого виходу.

 

Про це він заявив під час прес-конференції, передав кореспондент ГолосUA.

 

“У нас партнерство із Партією регіонів. Ситуація однозначна і на сьогодні інших варіантів утворення більшості в міській раді не існує. Ну розкажіть, хто з ким може об'єднуватися? Є сьогодні група Вільних демократів — 20 осіб, є група Партії регіонів — 14 осіб, і все. Якихось інших варіантів комбінацій немає. Скажімо, “Батьківщина” має 11 осіб, але вона дуже неоднорідна, представляє три різних центри впливу”, — пояснив С. Одарич.

 

На запитання, чи хотів би він, щоб губернатор Сергій Тулуб вибачився перед ним за свої критичні зауваження та звинувачення, озвучені під час виборів, мер відповів, що “як людині йому прикро, що допускалися некоректні речі”.

 

“Я погоджуюсь, що вибори – це конкуренція, але все одно мають бути принципи конкурентності. Проте, як мер, я не маю інших варіантів, я повинен працювати на благо міста. Щодо вибачень, то для мене це не принципово. Для мене принципово те, що мої опоненти на виборах відчули, що є команда і міський голова, які мають підтримку громади. І з цим треба рахуватися, а не чекати слів якихось вибачень які можуть бути нещирими”, — підсумував С. Одарич.

 

В. Середа

Читайте также по теме