ГолосUA
12:42 10/10/2009

Мер Дімітрова збив жінку і намагався втекти з місця пригоди

Мер міста Дімітрова (Донецька обл.) збив 50-річну жінку, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, а потім намагався втекти з місця події.

«Я під’їхав через кілька хвилин і бачив вибоїну на задньому крилі. Очевидно, машина здавала назад на дорогу. Анісімов саме вибрався з салону і схилився над постраждалою: напевно хотів допомогти, але сильно похитувався — лише заважав медикам. Якась жінка вдарила мера по обличчю і той впав, а люди почали бити його ногами. Це всі знімали на мобілки та кричали: «Фотографуйте обличчя, щоб справу не закрили!», — сказав депутат міськради Олександр Бикалов.

За словами депутата, до приїзду швидкої жертва ДТП лежала під іномаркою, доки шахтарі, що підбігли не забрали машину з неї. Мера до того часу його сини всадили у машину та намагалися забрати до лікарні зі словами: «У батька серцевий напад, йому терміново потрібна допомога». Його привезли до відділення кардіології, де він лежить і досі.

У місцевій ДАІ повідомили, що результати його аналізів на вміст алкоголю в крові будуть готові протягом трьох днів. Тим часом колеги Анісімова стверджують, що того дня бачили його на роботі п’яним.

На позачерговій сесії у п’ятницю, 9 жовтня депутати Дімітрова призначили в.о. міського голови спікера та створили комісію з розслідування ДТП. Якщо суд визнає Анісімова винним, депутати можуть звільнити його з посади. Меру загрожує штраф, або виправні роботи, або обмеження волі до трьох років з позбавленням права керувати автомобілем.

Постраждала 50-річна жителька Дімітрова Ірина Тимошенко. Після ДТП її повезли до травматології зі струсом мозку та цілою низкою закритих переломів.

За матеріалами: «Сегодня»

 

Читайте также по теме