ГолосUA
19:44 23/12/2009

Мер Коктебеля насмерть збив пенсіонера

У кримському селищі Насипне автомобіль, за кермом якого знаходився мер Коктебеля Олексій Булига, збив пенсіонера. Від отриманих травм потерпілий помер на місці.

За даними правоохоронців, автомобіль KIA увечері 18 грудня на автодорозі Феодосія – Сімферополь збив 72-річних феодосійця, який переходив дорогу в районі дорожно-експлуатаційної ділянки.

Постраждалий пішохід отримав численні травми і загинув на місці аварії. Подробиці цього ДТП розслідує Державтоінспекція.

Як стало відомо, автомобілем керував селищний голова Коктебеля Олексій Булига. Він повідомив, що чоловік несподівано вийшов на проїжджу частину на неосвітленій ділянці дороги далеко від пішохідного переходу.

"Все відбулося настільки миттєво, що навіть мій 20-річний досвід водіння не допоміг мені уникнути зіткнення, – прокоментував Булига інцидент. – Чоловік вискочив на дорогу, де був інтенсивний рух. Він з розмаху вдарився у ліве крило моєї машини, можливо, поспішаючи перебігти дорогу перед автомобілем, який їхав мені назустріч".

За матеріалами:  KAFA News />  

Читайте также по теме