Людмила Мыцай
12:56 02/11/2010

Мер Львова розповів про кадрові ротації

 

У Львові розповіли про кадрові зміни у міській мерії.

Про це заявив 2 листопада під час прес-конференції міський голова Львова Андрій Садовий, відповідаючи на запитання про те, які кадрові зміни у мерії можна очікувати найближчим часом.

“Сьогодні є проблема людей. Я не можу знайти ось уже кілька місяців людину на посаду заступника з Євро-2012”, – сказав він

За його словами “нема адекватної людини, яка б могла виконувати такі функції”.

“Сьогодні треба берегти людей, які можуть працювати, і шукати нових", – сказав Андрій Садовий.

Він зауважив, що залишається вакантним місце керівника управління транспорту та зв’язку Львівської міськради, керівника Шевченківського району міста, і, можливо, з’явиться вакансія голови ще одного з районів. "З цього приводу ми ще будемо приймати рішення", – додав мер.

Він зазначив, що далеко не усі можуть працювати з такими навантаженнями, і у таких умовах, "коли кожен твій крок під мікроскопом розглядають".

Відповідаючи на запитання про те, чи хтось з кандидатів на посаду міського голови звертався із пропозицією співпраці, Андрій Садовий відповів: "Таких звернень не було. Я маю намір детальніше переглянути перелік кандидатів, багатьох хочу запросити на зустріч, може ці люди – фахівці в якомусь напрямку. Може їм буде можна якийсь напрямок роботи довірити", – сказав мер.

Нагадаємо, Андрій Садовий розповів про стратегію Львова на наступні роки.

Згідно з результатами екзит-полу, проведеного компанією "Соціоінформ", перемогу на виборах львівського міського голови 31 жовтня здобув Андрій Садовий, набравши 46,3% голосів. Кандидат від ПР Петро Писарчук набрав 19% голосів.

За результатами екзит-полу "Галичина-2010", проведеного та оприлюдненого соціологічною групою "Рейтинг", на виборах міського голови перемагає Андрій Садовий (44,7%). У Петра Писарчука — 20,1% голосів виборців.

Керівник компанії Research&Branding Group Євген Копатько 31 жовтня оприлюднив в ефірі програми "Свобода вибору" на 5 каналі результати опитування, за яким у Львові на посаду міського голови 44,6% львів’ян підтримали чинного мера Андрія Садового. Кандидата від Партії регіонів Петра Писарчука підтримав 21% виборців, "свободівця" Юрія Михальчишина – 9,8% опитаних.

Читайте также по теме