ГолосUA
09:52 22/06/2010

Мер невеликого міста стріляв на пляжі у людину

Мер Тернівки Євген Бондар розстріляв із травматичного пістолета молоду людину.

У неділю мер відпочивав в Павлограді Дніпропетровської області на березі ріки Вовчої. За словами очевидців, для розваги він вибрав досить небезпечний спосіб — прямо на пляжі стріляв із пневматичної рушниці по пляшках.

У цей час до річки прийшли викупатися троє хлопців, що проживають неподалік, серед яких був і 22-літній потерпілий Дмитро Лимаренко.

"Ми часто буваємо у відрядженнях, а вчора після роботи поїхали до річки відпочити, випити по пляшці пива", — розповів Дмитро. "Коли ми приїхали, були тверезими, а він, Бондар, палив по пляшках. Я говорю: "Навіщо ти це робиш? Ми тут відпочиваємо, я дітей воджу сюди". А він: "Та ти знаєш, хто я такий? Я мер Тернівки!" Я йому: "Та мені без різниці, хто ти такий…", — додав він. "Ми спочатку не повірили, він же не в костюмі був — у плавках. А якщо мер, то поводься пристойно… А потім, коли ми викупалися і стали виходити з води, він покликав мене, дістав пістолет і вистрілив кілька разів, але в мене влучила тільки одна куля", — розповів потерпілий.

У Центрі громадських зв’язків Дніпропетровського облуправління міліції інцидент підтвердили, але обставини події представили по іншому.

За їх інформацією, мер відпочивав з родиною на березі річки. До нього пристала п’яна компанія, і він із зареєстрованого травматичного пістолета відбивався.

За матеріалами: “Комсомольская правда в Украине”

 

Читайте также по теме