ГолосUA
10:23 07/08/2009

Мер Ужгорода заперечив побиття дівчини-агітатора

Мер Ужгорода Сергій Ратушняк заперечив факт побиття дівчини-агітатора. Про це повідомили у прес-службі Ужгородської міської ради.

Сергій Ратушняк зокрема заявив: «Прикро за державу. Вони грабують, а потім за 50-100 грн найняті дівчатка і хлопчики вчеплюються вам нігтями в горло і рвуть сорочку. Тільки за те, що ви робите їм зауваження, що не можна розміщувати намети без дозволу і засмічувати місце. Якби вони так завзято матір чи батька захищали, я б пишався… А так ганьба за сліпих рабів…»

Мер міста також емоційно прокоментував діяльність «Фронту змін»: «Знахабнілий єврейчик Яценюк, що успішно для себе прислуговував злодюжкам при українській владі, на кримінальні кошти преться у президенти України. Цинічно ображає нинішній стан в Україні, до якого сам же причетний. У регіонах (наприклад, у Закарпатті) зібрав наркодилерів і контрабандистів, які, ігноруючи всіма нормами і правилами, засмічують місто, заважають спокійному життю громадян і задурюють населення до такого ступеня, що невдовзі потік річок у звичному напрямку стане заслугою масонського «Фронту змін»».

За матеріалами «ЗІК»

 

Читайте также по теме