ГолосUA
07:16 13/04/2009

Мер Запоріжжя поламався

У суботу, 11 квітня, мер Запоріжжя Євген Карташов потрапив в дорожньо-транспортну подію і з численними травмами госпіталізований в лікарню екстреної і швидкої медичної допомоги.

Про це повідоміло видання «Коммерсант-Украина».

Пан Карташов травмувався під час падіння з мотоцикла після суботника в міському парку культури і відпочинку «Дубовий гай». 

«Мер посадив дерево і мав їхати. Біля входу в парк він побачив спортивний мотоцикл і попросив у господаря дозволу проїхатися. Біля мотоцикла опинилася широка підніжка і Карташов під час руху зачепив нею бордюр. Після цього мер опинився на землі»,– розповів співрозмовник. />  
Відразу після падіння Євгенію Карташову допомогли піднятися і поклали в службове авто. Його доставили в лікарню екстреної і швидкої медичної допомоги Запоріжжя. Після лікарського огляду і проведення рентгена виявилось, що пан Карташов зламав праву ключицю і 5-е ребро. «У даний момент Євген Григорович знаходиться в лікарні. Його стан оцінюють як задовільний»,– повідомила начальник міського управління охорони здоров’я Надія Сєвальнева. 

Раніше голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Старух отримав потрійний перелом ноги, граючи у футбол. Губернатор лише недавно вийшов на роботу і поки що пересувається на милицях.

 

Читайте также по теме