ГолосUA
18:34 22/09/2010

Мер Запоріжжя заявив про свою відставку

Мер Запоріжжя Євген Карташов заявив про свою відставку.

Про це він заявив кілька годин тому на оперативній нараді з головами районних державних адміністрацій і начальниками управлінь міськради після повернення із Києва, передав “Комерсант-Україна”.

Є. Карташов зазначив, що винесе питання про свою відставку на позачергову сесію міськради, яка відбудеться найближчої п’ятниці, 24 вересня.

На цій же нараді він наголосив, що вже повідомив голову Запорізької обласної державної адміністрації (ОДА) Бориса Петрова, а своє рішення пояснив "переходом на іншу роботу". Як стало відомо виданню, мова може йти про призначення Є. Карташова послом до Литви або Азербайджану.

Голова Запорізької ОДА Борис Петров підтвердив виданню інформацію про швидку відставку Євгена Карташова. "Так дійсно, Євген Григорович (Карташов) зі мною сьогодні зустрічався і оголосив про свої наміри. Я знаю, що він має ранг Надзвичайного і Повноважного посла і що йому запропонована робота в МЗС. Про свою відставку він повинен оголосити в п’ятницю, на сесії міськради", — повідомив Б. Петров.

68-річний Є. Карташов займає посаду міського голови з 2003 року, коли переміг на позачергових виборах після смерті тодішнього мера міста Олександра Поляка. У 2006 році він знову був обраний на цю посаду.

 

Читайте также по теме