ГолосUA
06:17 21/08/2010

Мера Немирова, звинуваченого у хабарництві, звільнили під підписку

Ленінський районний суд Вінниці змінив запобіжний захід меру міста Немирова Віктору Качуру, затриманому при отриманні 1,85 мільйона гривень хабара, — з утримання під вартою на підписку про невиїзд.

Про це повідомив українському агентству адвокат Владилен Мультян.

"Качур був звільнений під підписку про невиїзд прямо в залі суду", — сказав він. Мультян зазначив, що відповідне рішення суд прийняв на підставі поданого Качуром клопотання у зв’язку зі станом його здоров’я. Також, за словами адвоката, суд відмовив у задоволенні клопотання представника прокуратури Вінницької області, який просив продовжити арешт Качура ще на чотири місяці.

Качур був затриманий в приміщенні Немирівського міськради при отриманні 1,85 мільйона гривень хабара від директора відкритого акціонерного товариства за вирішення питання про передачу земельної ділянки площею 1,5 га в оренду з подальшим його викупом. Прокуратура Вінницької області порушила кримінальну справу за ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України (отримання хабара в особливо великих розмірах посадовою особою).

26 червня Ленінський райсуд Вінниці обрав запобіжний захід відносно Качура — утримання під вартою протягом двох місяців.

За матеріалами: УНІАН, Подробности

 

Читайте также по теме