ГолосUA
18:24 20/07/2010

Мерія Львова «взялася» за підприємців-боржників

У Львові впроваджують заходи щодо ліквідації заборгованості з виплати заробітної плати підприємствами-боржниками.

Про це ГолосUA повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Зокрема, двічі на місяць проводяться засідання спеціальної міської комісії. Засідання комісій в районних адміністраціях – щоденно.

Спеціальна міська комісія створена з метою контролю за своєчасністю і повнотою оплати праці та забезпечення реалізації державних гарантій. Комісія займається питаннями забезпечення своєчасності сплати податків, внесків інших обов’язкових платежів, ліквідації заборгованості з виплати заробітної плати, детінізації заробітної плати.

Зокрема, впродовж минулих двох тижнів на засіданнях в районних комісіях були заслухані підприємства, що мають заборгованість із виплати заробітної плати.

Як наслідок, районним адміністраціям надано лист-підтвердження (графік-погашення) про стан погашення заборгованості із виплати заробітної плати такими керівниками підприємств: ТОВ «Газойл-Тек», ТзОВ «Веламіда», ВАТ «Конвеєробудування», Філія Державного науково-дослідного інституту ім.Шульгіна «Львівський регіональний науково-технічний центр», ВАТ «Львівптахопром», ЗАТ «Львівський домобудівний комбінат», ТзОВ «Меркурій центр», ДП НВК «Полярон», ПП «К.І.К-Л», ДАП «Львівські авіалінії».

Окрім того, на засіданнях комісії було заслухано 31 керівника підприємств-боржників. Щодо керівників, які не виконують свої зобов’язання в частині виплати заборгованої заробітної плати, скеровано 33 листи в правоохоронні та контролюючі органи, 6 листів – у спеціалізовані організації та Міністерства, 14 листів – підприємствам-боржникам. Також здійснено 3 виїзди на підприємства-боржники.

 Л. Мицай />  

Читайте также по теме