ГолосUA
13:46 30/03/2009

Мета акцій ПР — це власні фінансові інтереси – Н.Вітренко

Лідер Прогресивно-соціалістичної партії України Наталя Вітренко вважає, що метою акцій Партії регіонів є лише власні фінансові інтереси. Про це голлова ПСПУ повідомила сьогодні під час прес-конференції у Києві.

Н.Вітренко впевнена, що акції протесту в Україні здатні проводити лише 3 політичні сили: комуністи, ПСПУ та Партія регіонів. Проте КПУ та ПР, на думку Н.Вітренко, проводять мітинги не для зміни ситуації в Україні, а для просування власних фінансових інтересів.

Лідер ПСПУ наголосила, що лютнева акція КПУ «Ющенко-валіза-Америка», є лише персоналізованою війною проти Президента. А усунення з посади лише Президента, на думку Н.Вітренко, ніяк не змінить ситуацію в країні, адже на переконання політика, до кадрових змін треба підходити системно.

В акціях ПР на Майдані, які були спрямовані на відставку Президента України, Прем’єр-міністра та розпуску ВР Н.Вітренко також побачила підтекст. За її словами, основна ідея, яку проштовхує Партія регіонів — залишати гроші на місцях, а не централізовано надавати підтримку банківській системі України. «Банки підтримують долар, і тому прозахідним силам вигідно їх фінансувати, регіонали ж хочуть залишати гроші на місцях, тобто у олігархів, яких підтримують вони» — зазначила лідер ПСПУ.

 

Читайте также по теме