ГолосUA
09:44 12/09/2009

Миколаїв, Житомир та Сосниця святкують сьогодні дні народження

Миколаїв, Житомир та Сосниця святкують сьогодні дні народження.

Жителів міст привітали керівники держави.

“Сердечно вітаю вас з нагоди 220-річчя рідного міста, яке має давню і славну історію, — звернулася до миколаївців прем’єр-міністр.

“Сьогодні ваше місто – справжня гордість України. Саме підприємства Миколаєва забезпечують 50% продукції суднобудування держави, понад 90% виробництва газових турбін та 80% глинозему – сировини для алюмінієвих комбінатів”. — наголосила Ю. Тимошенко.

Жителів Житомира зі святом привітав глава держави.

“Ось уже 1125 років, покоління за поколінням, житомиряни будують своє місто: нові споруди, гарні вулиці, зелені парки та сквери. Вірю, що вам вистачить наснаги та сил продовжувати підтримувати на гідному рівні красиве заможне європейське місто ще багато-багато років. Хай ваше миле місто завжди буде колискою миру, любові та Божої благодаті. Гармонії і тепла у ваших душах, дорогі житомиряни, благополуччя родинам, здоров’я вам та вашим дітям”, — побажав Президент.

День міста святкують сьогодні і на батьківщині Олександра Довженка.

“Вам є чим пишатися: великими справами земляків, трудовими звершеннями, багатими культурними традиціями рідного краю, — процитували в прес-службі “урядового потралу” прем’єр-міністра.

“Проте найбільше надбання Сосниці – це ви, люди, які живуть тут, розвивають селище та бережуть його спадщину. Від щирого серця вітаю вас зі святом і бажаю міцного здоров’я, добробуту, оптимізму, добра у родинах і радості в серцях, світла і любові, наснаги на успішні починання!”, — заявила Ю. Тимошенко.

 

Читайте также по теме