Вита Середа
08:05 23/02/2011

Миколаївщина та Черкащина посідають перші місця за кількістю загиблих у ДТП

Миколаївська та Черкаська області посідають перші місця за кількістю загиблих у ДТП в цьому році.

Про це заявив начальник Управління ДАІ в Черкаській області Михайло Халаджи під час прес-конференції, передав кореспондент ГолосUA.

«Ситуація на дорогах Черкащини дуже складна. У цьому році зареєстровано 26 дорожньо-транспортних пригод, під час яких 6 осіб загинуло і 31 особа отримала травми різного ступеня тяжкості. Перше, що мене дуже бентежить, це те, що 45% усіх цих ДТП пов’язані з пішоходами та велосипедистами, на яких скоюють наїзд водії», — зауважив посадовець.

За його словами, у минулому році за такий самий проміжок часу взимку в ДТП загинула лише одна людина в Черкаській області.

«У нас зараз уже шестеро загинули. Ми розуміємо, що це наслідок того, що в лютому минулого року дороги Черкащини були засипані снігом, а в цьому році більше зусиль було докладено для того, щоб очистити дороги. Але ми маємо невтішну картину, бо шість загиблих – це забагато. Ми цим дуже схвильовані. До речі, така кількість ДТП не має місця в інших областях. Тільки в Миколаївській області кількість загиблих внаслідок ДТП є більшою. Ми на жаль, на другому місці», — підсумував М. Халаджи.

Читайте также по теме