ГолосUA
18:05 09/07/2009

Міліціонерів, у яких стріляли податківці, нагородять

У Міністерстві внутрішніх справ України готується наказ за підписом міністра Юрія Луценка про нагородження працівників міліції, які виявили мужність під час затримання озброєних хабарників. Про це ГолосUA повідомили в прес-службі Міністерства внутрішніх справ. />  

Нагадаємо, сьогодні до чергової частини Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Запорізькій області з чергової частини Ленінського райвідділу Запорізького міськуправління міліції надійшло повідомлення про те, що в районі зупинки громадського транспорту „ЗСТО” під час затримання двох працівників податкової міліції Ленінського району, яких підозрюють в отриманні від приватного підприємця 3000 гривень хабара, один із податківців застосував проти працівників міліції зброю з гумовими кулями.

Внаслідок цього троє працівників державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУ МВС України в Запорізькій області під час виконання службових обов’язків отримали тілесні ушкодження, і їх було госпіталізовано до однієї з міських лікарень. Слідство за цим фактом проводить прокуратура Запорізької області.

 

Читайте также по теме