ГолосUA
08:38 19/02/2010

Міліція і прихильники кандидатів у президенти оточили ВАСУ

Міліція посилила охорону Вищого адміністративного суду у зв’язку з розглядом справи про оскарження результатів виборів Президента України.

Про це повідомив кореспондент ГолосUA.

Правоохоронці чергують також біля входу в суд. На вулиці Московській обмежено рух транспорту.

Крім того, біля ВАСУ зібралися прихильники Партії регіонів і БЮТ з партійною символікою в руках. Прихильники Партії регіонів розташували по периметру будівлі близько 50 наметів.

Також, як повідомив кореспондент ГолосUA, підтримати Ю. Тимошенко у ВАСУ приїхав Леонід Кравчук, Валерій Писаренко, Сергій Соболєв і Борис Тарасюк.

Як повідомляв ГолосUA, Вищий адмінсуд сьогодні почне розгляд справи про оскарження встановлення Центральною виборчою комісією результатів голосування на виборах Президента 19 лютого. Своєю постановою від 17 лютого Вищий адмінсуд призупинив дію рішення Центральної виборчої комісії про встановлення результатів повторного голосування виборів й обрання лідера Партії регіонів Віктора Януковича Президентом до завершення розгляду цієї адмінсправи. 16 лютого Тимошенко подала позов до Вищого адмінсуду із проханням призначити переголосування 2 туру виборів Президента. 14 лютого ЦВК визнала Януковича Президентом за підсумками виборів. /> А. Береза

 

Читайте также по теме