Міліція не чинила тиску на мітингуючих підприємців — представник бізнесу

 

size="3">Цієї ночі міліція не чинила тиску на мітингуючих підприємців.

size="3">Про це в ексклюзивному інтерв'ю журналісту ГолосUA повідомив голова Асамблеї громадських організацій малого та середнього бізнесу, член ініціативної групи Ігор Гурняк. 

size="3">«Я майже цілу ніч перебував на Майдані Незалежності і спілкування з правоохоронними органами, я вважаю, було на рівні досить чіткої толерантності і намагання з їхнього боку досягти певного взаєморозуміння», — зауважив він, додавши, що кілька суперечливих моментів усе-таки виникло. 

size="3">«Але по правоохоронцях було видно, що вони вчиняти проти підприємців якихось різких дій не мають бажання. Гасло «Міліція — з народом» у нас працює і гадаю, воно буде працювати і надалі», — підкреслив І. Гурняк.

size="3">Нагадаємо, у центрі Києва вже кілька днів проходить численний мітинг представників малого та середнього бізнесу. Вони вимагають від Президента Віктора Януковича накладення вето на Податковий кодекс в цілому. Підприємці облаштували на головній площі Києва наметове містечко та провели у ньому ніч з 22 на 23 листопада.

Читайте также по теме
ГолосUA
09:46 20/07/2024

Кабинет министров Украины предлагает включить в перечень обязанностей налогоплательщиков проводить по требованию...