Міліція ще не почала розганяти противників Податкового кодексу на Майдані

 

Виконавча служба України на цей момент не з'явилася на Майдані Незалежності для того, щоб перешкодити проведення мітингу на Майдані в Києві за рішенням суду.

Про це заявив київського міського управління Міністерства внутрішніх справ Володимир Поліщук кореспонденту ГолосUA.

За словами Поліщука, міліція не втручатиметься доки Виконавча служба не з'явиться в центр столиці. “Забезпечувати рішення суду повинні працівники виконавчої служби. Якщо ж їм будуть перешкоджати в цьому — тоді ми змушені будемо втрутитися”, — зазначив він.

Наразі на Майдані залишаються не більше 200 противників Податкового кодексу. Жодних подій на сцені площі не відбувається. Нікого з представників політичних партій серед мітингувальників теж немає.

Нагадаємо, прес-служба Київської міськдержадміністрації повідомила, що у зв'язку з візитами іноземних делегацій 21-24 листопада, а також зверненням Головного управління МВС України в Києві та Управління держохорони міська влада звернулася до Окружного адміністративного суду з позовом про обмеження проведення масових акцій у цей період. Таке рішення винесли через те, що 22 листопада, в Україні перебуває принц Бельгії, окрім того прилетів патріарх Кирило.

Читайте также по теме
ГолосUA
09:46 20/07/2024

Кабинет министров Украины предлагает включить в перечень обязанностей налогоплательщиков проводить по требованию...