ГолосUA
10:28 23/05/2010

Міліція заарештувала злочинця, який поранив охоронця посольства в Києві

Міліція затримала зловмисника, який наніс ножове поранення працівникові внутрішніх військ — охоронцю одного з посольств в місті Києві.

Про це повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

Інцидент стався сьогодні близько другої години ночі в Києві неподалік одного з посольств: невідома особа ножем пошкодила колеса автомобіля “Міцубісі” вказаного посольства. Під час спроби затримання правопорушника чоловік ножем поранив руку працівникові внутрішніх військ МВС України, який охороняв цей об‘єкт по зовнішньому периметру, та намагався втекти з місця пригоди. Після попереджувальних пострілів у повітря, охоронці застосували травматичну зброю, та це не зупинило правопорушника.

Зловмисник добіг до свого будинку, де забарикадувався у тамбурі перед двома квартирами. Однак невдовзі 37-річного порушника закону затримали. У нього вилучили і закривавлений ніж, яким він завдав тілесні ушкодження охоронцю.

Наразі порушено кримінальну справу за ознаками складу злочину, передбаченого ч.4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України, втім, в ході її розслідування зловмисникові можуть бути висунені звинувачення й за іншими статтями КК України.

Мотиви скоєння цього злочину з‘ясовуються. Однак, за попередніми даними, зокрема за інформацією родичів порушника, вночі у нього стався психічний зрив. />  

Читайте также по теме