Мария Мамаева
12:19 03/02/2011

Міністерство оборони не реагує на перебої з харчуванням військовослужбовців Київщини, — Д.Медведєв

З мовчазної згоди Міністерства оборони “Білоцерківський військторг” зриває поставки хліба до військової частини київської області, тоді як законний організатор харчування не може приступити до виконання своїх обов'язків.

Про це повідомив директор ТОВ “Провідна продовольча компанія ЗС” Дмитро Медвєдєв на прес-конференції, передав кореспондент ГолосUA.

За його словами, 26 січня Державне підприємство “Білоцерківський військторг” припинив поставки хліба до військової частини в Київській області. При цьому Держпідприємство працювало нелегально, оскільки восени 2010 року в черговому тендері Міноборони на організацію харчування військових частин перемогло підприємство “ТОВ “Провідна продовольча компанія ЗС”.

“Проблеми, що склалися на сьогодні із харчуванням військовослужбовців київської області має дуже просте рішення. Воно полягає у виконанні закону. Якщо договір на надання нами послуг був би укладений, цієї проблеми не було б”, — сказав він.

За його словами, підприємство виграло тендер на забезпечення харчування військовослужбовців Київської, Житомирської. Черкаської та Сумської областей. Оскільки відповіді на звернення до Міністерства оборони немає, то підприємство збирається відстоювати своє право у суді.

Нагадаємо, 4 січня директор підприємства “Білоцерківський військторг” Людмила Рябич заявила про загрозу припинення гарячого харчування майже 11 тисяч військовослужбовців у 70 військових частинах (у яких підприємство надає послуги з організації харчування) через заборгованість Міністерства оборони як замовника послуг за останні три місяці 2010 року. Сума заборгованості на 31 грудня сягала 30 млн. грн.

Читайте также по теме