ГолосUA
15:58 04/03/2010

Міністерство юстиції створило консультаційний центр для постраждалих від «Еліта-центру»

Головним управлінням юстиції у місті Києві організовано надання консультативно-юридичної допомоги та встановлено графік прийомних днів та годин для надання відповідних консультацій громадянам, що постраждали внаслідок діяльності групи будівельних компаній "Еліта-центр" .

Про це повідомив Міністр юстиції Микола Оніщук у ході засідання комісії з розв’язання проблем забезпечення житлом інвесторів, які зазнали збитків внаслідок діяльності групи будівельних компаній «Еліта-центр», повідомили ГолосUA в прес-службу відомства.

За словами міністра, постраждалі внаслідок діяльності групи будівельних компаній "Еліта-центр" можуть отримати юридичні консультації в Головному управлінні юстиції у м. Києві (вул. Басейна, 1) по понеділках, середах та п’ятницях з 10-00 до 13-00. Додаткову інформацію щодо здійснення консультативно-юридичної допомоги можна також отримати у начальника управління з питань звернень громадян правового та документального забезпечення Головного управління юстиції у м.Києві Кравченко Ніни Василівни (тел.278-63-23) або на веб-сторінці Головного управління юстиції у м.Києві Офіційного веб-порталу Київської міської влади.

У ході засідання комісії Міністром юстиції були також викладені позиції по проекту Договору про відступлення права вимоги, підготовленого Мін’юстом та запропонованого Київській міській державній адміністрації для укладення з інвесторами. За цим Договором Новий кредитор (КМДА) одержує право замість Первісного кредитора (ошуканого інвестора) вимагати від Боржника (групи будівельних компаній "Еліта — центр") належного виконання всіх зобов’язань по інвестиційному договору та зобов’язується передати Первісному кредитору у власність квартиру чи компенсувати її вартість відповідно виконаних Первісним кредитором зобов’язань по інвестиційному договору. /> В обговоренні положень зазначеного проекту Договору взяли участь представник КМДА та представники ошуканих інвесторів.

 

Читайте также по теме