Ольга Черненко
15:09 04/11/2010

Міністра охорони здоров»я звільнять з посади в будь-якому разі — експерт

 

size="4">Зиновія Митника звільнять з посади міністра охорони здоров"я в будь-якому разі.

size="4">Таку думку висловив політолог Володимир Фесенко в ексклюзивному коментарі кореспонденту ГолосUA.

 

size="4">"Митника би звільнили, навіть не зважаючи на обрання депутатом Івано-Франківської облради, оскільки до його роботи в Міністерстві дуже багато претензій, — підкреслив він, — І я не думаю, що ймовірне призначення на цю посаду Богатирьової (голова Ради національної безпеки та оборони Раїса Богатирьова — ред.) стане головною причиною його звільнення. Його би прибрали все одно".

 

size="4">Водночас експерт підкреслив, що про зміну З. Митника на Р. Богатирьову в Міністерстві охорони здоров"я говорять вже давно.

 

size="4">"А тепер це тільки посилюється. Так карти лягли, — підкреслив він. — Хоча депутат облради, куди піде Митник, — це не робота. Тому, можливо, Митника зроблять головою облради. Буде хоч якийсь статус. Раніше на його місце пророкували Тетяну Бахтєєву, але для Богатирьової це більш знайоме місце".

 

size="4">Нагадаємо, у ЗМІ з'явилася інформація, що екс-Генпрокурор Олександр Медведько стане секретарем Ради нацбезпеки й оборони, замінивши на цій посаді Раїсу Богатирьову.

 

size="4">"Медведько стане секретарем Радбезу, а Раїса Богатирьова займе посаду в уряді", — сказало джерело в Адміністрації Президента. Співрозмовник одного з відомих видань зауважив, що йдеться про посаду міністра охорони здоров'я.

Читайте также по теме