ГолосUA
16:03 09/12/2010

Міністри закордонних справ СНД домовилися про подальшу співпрацю

 

Питання спільної боротьби з організованою злочинністю, тероризмом, наркотрафіком і торгівлею людьми обговорили сьогодні у Москві міністри закордонних справ країн СНД.

 

Про це власному кореспонденту ГолосUA у Москві повідомили у прес-службі Міністерства закордонних справ РФ.

 

Засідання Ради міністрів закордонних справ СНД було присвячене взаємодії держав СНД з різних напрямків міжнародного розвитку. Зокрема, міністри обговорили проект плану заходів щодо реалізації програми прикордонного співробітництва на найближчі 5 років, проект концепції військової співпраці. Водночас були обговорені проекти рішень, які будуть винесені на розгляд лідерів країн СНД під час саміту 10 грудня.

 

Водночас міністри підбили підсумки року, що минає. «Основними підсумками цього року вважаємо проведені заходи, пов’язані зі святкуванням 65-річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Ця робота продовжиться і в майбутньому році. На нас чекає чергова пам’ятна дата — 70-річчя початку Великої Вітчизняної війни. Ми домовилися дружно і колективно працювати на цьому напрямку, щоб пам’ять про ці події ніколи не йшла, ми завжди пам’ятали про ті жертви, які понесли наші країни», — наголосив за підсумками засідання міністр закордонних справ РФ .

Україну на засіданні Ради міністрів закордонних справ країн СНД представляв Костянтин Грищенко.

 

Д. Кляхін

Читайте также по теме