ГолосUA
11:40 22/11/2008

Міноборони створить літні табори для військових ліцеїстів

Міністр оборони України Юрій Єхануров виступив з ініціативою створити літні табори для військових ліцеїстів з усієї України. Про це він повідомив під час святкових заходів з нагоди 65-ї річниці з дня заснування Київського військового ліцею імені Івана Богуна, — про це Голос.UA повідомили у прес-службі Міністерства оборони.

“Це мають бути такі концентровані місця, в яких збиратимуться представники ліцеїв з посиленою військово-фізичною підготовкою та Київського військового ліцею, де вони зможуть спілкуватися між собою”, – сказав Юрій Єхануров.

Яке додав Міністр оборони України, це один з варіантів налагодження зв’язків між ліцеями України, для яких своєрідним методичним центром має стати Київський військовий ліцей імені Івана Богуна.

Міністр оборони наголосив на важливості подальшого розвитку військових ліцеїв в Україні, як основи усієї системи військової освіти у державі, оскільки, на його думку, методика викладання і підготовки у військових ліцеях завжди була вища, ніж у середніх навчальних закладах.

 

Читайте также по теме