ГолосUA
09:49 26/05/2009

Міноборони відхрестилось від порушень земельного законодавства

У Міністерстві оборони запевняють, що вони не порушували жодних норм у сфері земельного законодавства.

Про це сьогодні під час прес-конференції повідомила директор департаменту будівництва Міністерства оборони України Тетяна Амосова, передав кореспондент ГолосUA.

За її словами, за всі роки незалежності України контролюючими органами не було виявлено жодних зловживань з боку їхнього відомства у сфері земельного законодавства.

Зокрема, у 2008 році Головним контрольно-ревізійним управлінням, Генеральною прокуратурою України та Службою безпеки України було проведено 12 перевірок, проте вони не виявили жодних недоліків. /> Крім того, за словами Т. Амосової, наразі Міноборони не підписує договорів з приватними структурами щодо проведення будівництва житла для військовослужбовців.

«Протягом 2008-2009 років Міністерство оборони України не підписало жодного спільного договору забудови на жодній ділянці, тому жодних порушень у нас немає», — запевнила Т.Амосова.

У той же час вона зазначила, що наразі приватними структурами ще виконуються будівельні роботи, договори про які були укладені у попередній період.

Як зауважила директор департаменту будівництва, загалом за період незалежності Міністерство оборони збудувало 83 тис. квартир для військовослужбовців. Станом на 1 січня 2009 року на службі перебуває 43,1 тис. військовослужбовців, які стоять у черзі на житло.  

К. Каплюк

 

Читайте также по теме