ГолосUA
07:29 30/12/2008

Мінпраці обвинуватило Черновецького в нецільовому використанні коштів, призначених для виплати зарплатні

Міністр праці й соціальної політики Людмила Денісова обвинувачує мера Києва Леоніда Черновецького в нецільовому використанні коштів, призначених для виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери.

Про це вона сказала в ефірі телекомпанії "5 канал", повідомляють "Українські Новини".

"Так відбувається, наприклад, у місті Києві, що всі кошти, які були передбачені, наприклад, на грудневу заробітну плату, пан Черновецький, мер міста, він уже витратив на свою передвиборну кампанію, коли обирався мером", — заявив міністр.

Денісова підкреслила, що Кабінет Міністрів у повному обсязі виділив кошти на виплату зарплат бюджетникам, а за всі проблеми й затримки, які виникають із виплатами, відповідальна місцева влада.

"Коли місцева влада, місцеві ради приймають рішення й приймають свій бюджет, то вони перерозподілити можуть ці кошти на користь якихось своїх інтересів, а не на користь людей", — сказала вона.

Денісова повідомила, що Міністерство праці й соціальної політики веде моніторинг виплат зарплат на місцях і зараз приймається рішення, яким чином не допустити заборгованостей, зокрема, у Києві.

 

Читайте также по теме