ГолосUA
05:22 02/06/2010

Мінприроди сподівається на об’єктивне розслідування можливого одержання хабара заступником міністра

Міністерство охорони навколишнього природного середовища сподівається на об’єктивне розслідування можливого одержання хабара заступником міністра охорони навколишнього природного середовища Богданом Преснером.

Про це ГолосUA повідомили в прес-службі відомства.

"У Міністерстві охорони навколишнього природного середовища України сподіваються на об’єктивний розгляд деталей інкримінованих порушень", — говориться в повідомленні.

При цьому у Мінприроди припускають, що обвинувачення Б. Преснера можуть бути пов’язані з його політичною діяльністю у Львівській області.

"Преснер був у гущі політичних подій Львівщини як переконаний прихильник Партії регіонів. У Мінприроди він прийшов саме із цієї області, де в нього залишилося чимало "доброзичливців". Схоже, саме відтіля й ростуть "ноги" обвинувачень у порушенні чинного законодавства державним службовцем", — сказали в прес-службі.

Разом з тим Мінприроди висловило впевненість в об’єктивному розгляді цієї справи.

Як повідомляв ГолосUA, у ГПУ повідомили, що співробітники управління з розслідування особливо важливих справ відомства разом зі співробітниками Служби безпеки України затримали заступника одного з міністрів за підозрою в одержанні хабара в особливо великому розмірі. Підозрюваного затримано безпосередньо в момент передачі йому хабара. Зазначалося, що він вимагав й одержав хабар за сприяння в призначенні на посаду керівника обласного рівня.

 

Читайте также по теме