ГолосUA
09:25 14/05/2010

Мінрегіонбуд не задоволений роботою Кухаренка

Міністерство регіонального розвитку та будівництва України вкрай незадоволене роботою начальника Головного управління культурної спадщини столичної міської адміністрації Руслана Кухаренка.

Про це повідомив заступник міністра регіонального розвитку та будівництва Ігор Соколов після наради у відомстві, передав кореспондент ГолосUA.

«Я не те, щоб не задоволений, я обурений тією роботою, яка ведеться цим органом. І те, що він (Руслан Кухаренко — ред.) нам розповідав, що і той об’єкт не погоджений, і той… То, вибачте, якщо об’єкти не погоджені, то має бути відповідна реакція правоохоронних органів», — наголосив заступник міністра.

За його словами, якщо будівництво певного об’єкта в столиці не погоджене із Головним управлінням культурної спадщини міської адміністрації, то його законність повинні розглядати правоохоронні органи. Посадовець зазначив, що якщо начальник цього управління не може слідкувати за зведенням нових споруд, то його роботу повинні контролювати вищі органи влади.

Під час наради у Мінрегіонбуді начальник Головного управління культурної спадщини столичної міської адміністрації Руслан Кухаренко виступив із доповіддю, в якій назвав кілька об’єктів у Києві, проведення будівельних робіт яких не погоджені із ГУ культурної спадщини столиці.

К. Коваленко />  

Читайте также по теме